Snel contact opnemen?

Over ons

TIMMER & SCHRIJNWERKEN BART DE CLERCQ

Ons verhaal

Timmer- en schrijnwerken De Clercq Bart staat in voor uw realisatie! Het bedrijf is gelegen te Vichte (Anzegem)

Graag drukken wij ons uit als een gezond ecologisch bedrijf die gespecialiseerd is in het plaatsen en herstellen van ramen en deuren, maken van maatkasten, zonwering, rolluiken en algemene inrichtingen van zolder en renovatie of plaatsen van bijgebouwen. Het duurzaam resultaat van het eindproduct is voor ons zeer belangrijk.

Ons bedrijf staat steeds open voor persoonlijke ideeën en ontwerpen van de klant waarbij wij hun droom werkelijkheid maken.

Belangrijk om te weten is dat wij nauw in contact staan met collega’s inzake dakwerken, metselwerken, elektriciteit, trappen, sectionale poorten.

OOK DE JEUGD KRIJGT ZIJN KANS

Ieder jaar hebben wij studenten houtbewerking die bij ons hun stage komen doen. Ze krijgen bij ons de kans om kennis te maken met dit mooie beroep. Zo mogen ze effectief mee werken aan een project waardoor ze kennis maken met het ganse proces van het voorbereiden en vervaardigen in het atelier tot het plaatsen en afwerken bij de klant.

Bij het begeleiden van studenten hechten wij veel belang aan materiaalkennis, leergierigheid en liefde voor de stiel.

TIMMER & SCHRIJNWERKEN BART DE CLERCQ

Onze kernwaarden

Als afwerker in een bouwproject is nauwkeurigheid iets wat we heel hoog in het vaandel dragen. Door onze nauwkeurigheid kan u maximaal genieten en uitpakken met het resultaat van uw project.

Alle kasten maken wij voor u op maat. Ideaal om een verloren hoekje maximaal te benuttigen.

De maten worden genomen voor de correcte opmaak van de offerte. En vlak voor het in productie gaan van de kasten wordt er nog een controle ter plaatse gedaan.

Het is voor ons zeer belangrijk om uw woning zo proper mogelijk achter te laten als de werken gedaan zijn. Alle afval wordt door ons meegenomen. Ook de oude ramen en deuren nemen wij mee volgens de afgesproken prijs.

Wij hebben het voorrecht om in een goed team te werken en daarvan plukt u als klant natuurlijk de vruchten. Als wij als een goed- geoliede machine de werken bij u komen uitvoeren kan u des te vlugger genieten van uw afgewerkt project.

U staat als klant centraal in het project. U bepaalt hoe het resultaat er moet uit zien. Natuurlijk zullen wij u met raad en daad bijstaan bij twijfels of moeilijke keuzes.

Wij zullen u een eerlijk antwoord bieden bij vragen naar onderhoud  en gebruiksvriendelijkheid.

Als u als potentiële klant contact met ons opneemt via mail of telefoon, maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak ter plaatse om uw wensen te bespreken. Alle maten worden correct opgenomen om u een duidelijke en juiste offerte te kunnen bezorgen. Eens u de offerte goedgekeurd heeft wordt er een richtdatum vastgelegd voor de plaatsing. Deze datum hangt natuurlijk ook deels af van de levering van de te verwerken goederen. Enkele dagen voordat de productie in het atelier start worden de maten nogmaals ter plaatste gecontroleerd en eventuele vragen en onduidelijkheden worden met u besproken.

LAAT ONS PRATEN OVER JOUW PROJECT